tiistaina, heinäkuuta 04, 2006

Dilemma #2

klo 1232

Aamulla herätessäni huomaan pitäneeni boksereitani jalassa yhden päivän liian pitkään. Eikun kaivelemaan kapsäkin uumenia ja vaihtokalsongarna esiin.. tfuhannen tfulimmaista! Boksereita ei näy missään, mikä voi merkitä kahta asiaa. Olen joko unohtanut ne, tai sitten huonekaverini eivät ole paljastaneet kaikkea olennaista jokailtaisessa pullonpyörityksen maustamassa Totuus tai tehtävä -leikissämme. Sivumennen sanoen myymme huoneidemme kesken myös partiolaiskeksejä ja leikimme kotia.


Villissä, myskihäränomaisessa vimmassani selvittää bokserimysteeri riuhdon ja revin huonetovereideni laukut auki ja raastan auki jokaikisen lääkepurkin sinisen valon alla - tuloksetta. Heilauttamalla taikasauvaani korjaan tovereideni tavarat ennalleen. Joudun siis pärjätä koko viikon yksillä ainoilla boksereilla, jotka ovat jo hieman hikeävät. Tämähän ei käy päinsä, joten tartun luutani ja lennän Kyöpelivuorelle.

klo 1630:00:00:001
Hakumatkalla

Yht'äkkiä keskellä läheisen Loviisan metsäidylliä esiin putkahtaa huippumoderni kuutioSmarket, jonka tunnelma on futuristinen abstraktin muotoilun takia, ja ranskalainen pub partahopeisen harmonikan soittajan vuoksi. Toisin sanoen bokserinhankkijan paratiisi. Tämän kaupan sijainti taisi mennä metsään (ins hih), sillä miltei ainoat asiakkaat ovat pihatorin mansikanmyyjät.

Nappaan uuden boxersetin ohella kaupan takaa kujalla majailevalta noitatohtorilta myös luudankiillotuspaketin, valkosipulia ja hopeanuolen pitäen mielessä viime yön lepakkohavainnot.

klo 2320

Ostosteni seurauksena yksi huonekavereistani päättää nukkua ulkonaaa

Sivari vaikenee.