maanantaina, heinäkuuta 10, 2006

"Thou shalt not bring Nacci to the nearhood of a Data Processing Unit"

Koska suurin osa sivareista on joko muusikoita tai datausmaestroja, ovat sivarikeskuksen harrastuspuitteetkin sen mukaiset. Turkkilaista saunaakin röyheämmin höyryävä ATK-kammio käsittää 22 hyödyllisillä ohjelmilla ladattua mikrotietokonetta, joita tosin voi käyttää vain parisen tuntia päivässä.

Vaikka väärinkäytöksiltä ollaan pyritty suojautumaan kahlekonstein, sattuu luokassa silti yhtä sun toista. Eräs ravintola-alalla työskentelevä jouduttiin bannaamaan tietokonetilasta sanaepäselvyyksien vuoksi. Olipa jengillä selittelemistä, kun yritettiin saada kanankoipia ulos mikron keskusyksiköstä.
Muusikoita varten on keskuksella puolestaan oma, hyvinvarustettu treenitila. Myös instrumenttipuolelta löytyy, sillä The Sivaricardia vastaan voi lainata sähköbanjoja, matalataajuusjyrsijöitä sekä Minnejä. Itse asiassa keskuksen välineet eivät ole aivan turhia, sillä Fenderin kermanvärinen USA Stratocaster saa Penankin soiton kalskahtamaan Hendrixiltä. Kitaran alkuperästä ollaan kiistelty lähinnä takaosan välistä tippuvien tötsyjen vuoksi.

kermainen sähköbanjo

Balloa jos jonkinlaista

Jos musica tai 10100110100 ei sivaria innosta, niin pahimpia MM-kisatärinöitä on ollut mahdollisuus purkaa keskuksen omalla jalkapallokentällä, ja pallot voivat lisäksi treenailla liitelyä lentopallokentällä. Vapaa-ajan keskus Sikala sisältää muun muassa pingispöydän, nettikahvilan, lehtisalin, biljardipöydän ja flippereitä. Jotteivät uusimmat Lostit jäisi katsomatta, Sikalassa on tietenkin myös kaksi televisiota. Mainitsinko kaksi Playstation 2 -keskusta tiun pelivalikoimineen? Välillä saattaakin tuntua, kuin sivarikeskuksen ainoa ero viiden tähden lomakeskukseen olisi palvelijat, joita tosin niitäkin voi luoda itselleen sivareista.

Ja jos illalla alkaa mallaskurkkua kolottaa, on mahdollisuus hyökätä Hotelli Hanheen, jonka karaokeiltoja vetämästä voidaan jopa tavata koulutuskeskuksen oma Staffan the Staffman. Harjaantuneen Staffanin rohkaiseva "Upeaa, mahtavaa!" -kommentti kajahtaa ilmoille, vaikka kunkin karaokeprinssin esitys olisi ollut silkkaa tuubaa. Hieno paikka.

Sivari sammuu.